Kako poručiti

Kako poručiti

Registrujte se na našem portalu ili se prijavite sa postojećim korisničkom imenom

Ako se niste do sad registrovali, odaberite „Registracija novog korisnika“ i navedite vašu email adresu, izaberite korisničko ime i upišite željenu lozinku. Nakon potvrde ikonice „Registruj se“ dobićete podatke za registraciju na vašu mail adresu.

Ako ste već postojeći korisnik, samo upišite korisničko ime i lozinku s kojima ste se prvi put registrovali na našoj prodavnici. Nakon uspešne registracije ili prijave doći ćete na naslovnu stranicu prodavnice. Gore u desnom uglu iznad eKupi loga pojavljuje vam se Vaše korisničko ime, klikom na njega dolazite do svojih korisničkih podataka, gde možete kad god poželite da promenite svoju lozinku, podatke za dostavu, možete da pregledate svoje narudžbine ili favorite.

Poručujete tako sto ostavite kompletne Vaše podatke prateći našu online narudzbenicu u koju spada Vaše ime i prezime, mesto, adresu, poštanski broj i kontakt telefon. Potvrdu narudžbenice dobijate na Vaš Email a neko od naših zaposlenih će Vam se javiti na broj telefona koji ste nam takođe ostavili kako bi potvrdili porudžbu. Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Plaćanje je moguće izvršiti pouzećem, odnosno gotovinom prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, virmanom (uplatom na naš tekući račun) a uskoro i plaćanjem platnim karticama.

Isporuka se vrši  radnim danima u periodu od 08.00 do 15.00 časova i subotom od 08.00 do 14.00 časova  putem BEX kurirske službe. http://www.bex.rs/kontaktpodaci.php

NE. Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Troškove transporta VI plaćate prilikom preuzimanja paketa na preciziranoj tj. Vašoj adresi  i cena transporta proizvoda iz naše prodavnice se kreće od 250 dinara pa nadalje.

Cenovnik možete pogledati ovde : CENOVNIK USLUGA

Kalkulator cena pogledati ovde : KALKULATOR CENA

Artikle naručene u našoj internet prodavnici šaljemo istog dana (ako je narudzba pristigla do 15h) BEX kurirskom službom na vašu adresu i paket putuje uglavnom između 24 i 48h do vaše adrese.

Ovde možete pratiti svoju pošiljku : ONLINE PRAĆENJE POŠILJKE

Vi imate pravo da otkažete bilo koju pordužbinu, za bilo koji atikal kupljen u internet pordavnici i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca. Ako u nekom slučaju niste zadovoljni Vašom kupovinom, kupljene atikle možete vratiti u roku od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema pošiljke u nekorišćenom stanju i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla. Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, morate platiti troškove transporta. Ukoliko se refundacija ili zamena artikla desila usled naše greške, transportni troškovi će biti na teret internet prodavnice. Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod, molimo Vas da nas pre toga pozovete na broj telefona 022 560 497

X