NašiSalon saradnici

Co-Co, Šabac

Studio Co-Co, Šabac
+381 64 1716684

Avalon, Novi Sad

Salon Avalon, Novi Sad
+381 63 1321556

Trend, Čačak

Salon Trend, Čačak
+381 64 1680339

section-bgimage-layer3b

Komercijalni centar profesionalnih proizvoda za nokte i šminku Nails & MakeUp Lab je razvijan godinama kao ideja da kozmetičkim salonima na jednom mestu ponudi kvalitetne i proverene proizvode različitih brendova po najpovoljnijim cenama.

Na osnovu stručne profesije i višegodišnjeg iskustva u oblasti razvoja i proizvodnje kozmetičkih proizvoda, poseban akcenat stavljamo na segment testiranja kvaliteta proizvoda iz naše ponude. Sve vrste testiranja proizvoda se obavljaju u našim specijalizovanim laboratorijama “NanoLab” u Berlinu i “Laboratory M23” u Inđiji.

Našim mušterijama, profesionalnim salonima za nokte i šminku kao i onima koji žele da to postanu, pored kupovine proizvoda online ili direktno na prodajnim mestima širom Srbije, nudimo mogućnost direktne zarade bez imalo ulaganja. Uključivanjem u naš tim postajete salon saradnik i obezbeđujete specijalne popuste na sve proizvode za vaš salon kao i dodatnu direktnu zaradu preko našeg komercijalnog centra.

Veoma važan deo našeg poslovanja je aktivan kontakt sa kozmetičkim salonima koje održavamo kroz redovne prezentacije i druženja organizovana od strane naših edukatora i salona saradnika.

Srdačno Vaš,

Dr. rer. nat. Dipl.-Ing. Nenad Mucić

Nenad Mucić
Generalni direktor Nails & MakeUp Lab-a i Laboratory M23 

Milivoje Novković
Komercijalista

Maja Klarić
Asistent laboratorije

Nails & MakeUp Lab

Laboratory M23

X