Shop

INSTRUMENTI ZA MANIKIR Builder gel – NATURAL COVER 30g

1,980.00 рсд

Kamuflažni builder gel srednje gustine je druga faza u trofaznom sistemu ( potrebno je naneti tanak sloj baze/baznog sloja pre nanošenja gela ).

Pomoću I.Z.M bilder gela noktu možete dati željeni oblik i estetski izgled i sakriti nedostatke i nepravilnosti, a samonivelišući materijal uveliko olakšava rad majstoru. Pogodan je za izlivanje kao i za ojačavanje prirodnih noktiju. Savršen za sve popularniju tehniku BEZ TURPIJANJA. Izuzetno čvrst i postojan. 💅🏻⏳

Gel je namenjen izgradnju nokta. U slučaju frencha - koristiti tehniku crtanog frencha. Nije predviđen za bojenje nokta u tankim slojevima ovim gelom. Kombinuje se sa gel lakovima.

Preporučuje se mešanje pre upotrebe. Pogodno za početnike i iskusne majstore.

Polimerizacija gela 30-60 sec u UV/LED lampama, 2 minuta u UV lampi.

Description

Kamuflažni builder gel srednje gustine je druga faza u trofaznom sistemu ( potrebno je naneti tanak sloj baze/baznog sloja pre nanošenja gela ). Pomoću I.Z.M bilder gela noktu možete dati željeni oblik i estetski izgled i sakriti nedostatke i nepravilnosti, a samonivelišući materijal uveliko olakšava rad majstoru. Pogodan je za izlivanje kao i za ojačavanje prirodnih noktiju. Savršen za sve popularniju tehniku BEZ TURPIJANJA. Izuzetno čvrst i postojan. 💅🏻⏳ Gel je namenjen izgradnju nokta. U slučaju frencha - koristiti tehniku crtanog frencha. Nije predviđen za bojenje nokta u tankim slojevima ovim gelom. Kombinuje se sa gel lakovima. Preporučuje se mešanje pre upotrebe. Pogodno za početnike i iskusne majstore. Polimerizacija gela 30-60 sec u UV/LED lampama, 2 minuta u UV lampi.

Brand

INSTRUMENTI ZA MANIKIR

X

INSTRUMENTI ZA MANIKIR Builder gel - NATURAL COVER 30g

1,980.00 рсдDodaj u korpu