Shop

PRIMA Cover Gel – Deep Pink

1,790.00 рсд

UV Cover Gel – DEEP PINK je kamuflažni gel kojim se postiže izgled nokta boje mesa, čime se prekrivaju nepravilnosti na noktu. Koristi se za produžavanje nokatne ploče. Nanosi se ispod gradivnog gela. Ne turpija se.

UPOTREBA

Vreme sušenja: 2 min u UV lampi 36W.

NAPOMENA

Za prirodan izgled nokatne ploče naneti gel na stres tačku i produžiti nokat do željene dužine. Uz kutikulu dodati Natural pink gel i prevući sloj preko celog nokta.

Cover Gel – Deep Pink je gradivni gel iz asortimana UV gelova. NSP gel sistema koji obuhvata širok spektar pojedinačnih UV i LED gelova i proizvoda jedinstvenih karakteristika i performansi.

Description

UV Cover Gel – DEEP PINK je kamuflažni gel kojim se postiže izgled nokta boje mesa, čime se prekrivaju nepravilnosti na noktu. Koristi se za produžavanje nokatne ploče. Nanosi se ispod gradivnog gela. Ne turpija se. UPOTREBA Vreme sušenja: 2 min u UV lampi 36W. NAPOMENA Za prirodan izgled nokatne ploče naneti gel na stres tačku i produžiti nokat do željene dužine. Uz kutikulu dodati Natural pink gel i prevući sloj preko celog nokta. Cover Gel – Deep Pink je gradivni gel iz asortimana UV gelova. NSP gel sistema koji obuhvata širok spektar pojedinačnih UV i LED gelova i proizvoda jedinstvenih karakteristika i performansi.

Brand

PRIMA KOZMETIKA

X

PRIMA Cover Gel – Deep Pink

1,790.00 рсдDodaj u korpu